E-learning

Voor een optimale voorbereiding is het mogelijk om een E-learningstraining te volgen. U kunt dit
gewoon vanaf uw thuisadres doen.


Bedrijfshulpverlening - Basis

De E-learningstraining BHV-Basis is een goede voorbereiding op de praktijktraining Bedrijfshulpverlening - Basis. In deze training worden alle items behandeld die vanuit de wettelijke verplichting aan bod moeten komen.

Levensreddend Handelen / Bedrijfshulpverlening - Herhaling

De cursus Levensreddend handelen is zo opgezet dat deze kan dienen als voorbereiding op de training BHV-herhaling. 

Bedrijfshulpverlening - Kinderen (Kind en Omgeving)

De E-learningstraining Kind en Omgeving is bedoeld voor medewerkers die professioneel omgaan met kinderen. Hierbij kan men denken aan kinderdagverblijven, peuterspeelplaatsen, basisscholen, etc. 

Reanimatie & AED - Kinderen

De E-learningstraining Reanimatie & AED - Kinderen is bedoeld om cursisten zodanig op te leiden dat ze in alle gevallen adequaat kunnen handelen wanneer er sprake is van een adem- of hartstilstand bij kinderen.

Reanimatie & AED - Volwassenen

De E-learningstraining Reanimatie & AED - Volwassenen is bedoeld om cursisten zodanig op te leiden dat ze in alle gevallen adequaat kunnen handelen wanneer er sprake is van een adem- of hartstilstand.

EHBO Kinderen

De E-learningstraining EHBO Kinderen is bedoeld voor medewerkers van kinderdagverblijven, peuterspeelplaatsen, basisscholen, maar ook ouders die goed voorbereid wil zijn op eventuele ongevallen bij kinderen.

Brand en Ontruiming

In deze korte E-learningstraining komen twee onderwerpen aan bod: algemene brand- en ontruimingsinstructie.